I installed Studio Plus a

#168801
AvatarAnonymous
Inactive

I installed Studio Plus a few months ago. At the time, the 9.3.5 patch was available, and I updated with success. Shortly thereafter, the 9.4.1 patch came out. I started reading the Pinnacle Studio forums before I installed this patch, and BOY OH BOY were there lots of postings from people with problems. Then Pinnacle put out the 9.4.2 patch, but from what I read on the forums, it didn’t help much. The 9.4.3 patch recently came out, but I don’t have a feel for its stability.

I have NOT gone past 9.3.5 due to the many postings of the 9.4.x problems. I’m sure there were many people who have kept up with the latest patches with no problems, but the consensus I got from the Studio user forums is: stay with 9.3.5, it’s the most stable for now.

Did you have any problems with 9.3.5? If not, you may want to revert back to it. If you’re using Win XP but didn’t set a restore point when going from 9.3.5 to 9.4.x, you’d have to uninstall and re-install Studio, and patch up to 9.3.5. By the way, there are recommended ways of uninstalling and re-installing, including using the Studio “Reg Cleaner” or “Reg Fix”, whatever they call it. Go to Studio’s support page and search for how to uninstall and re-install.

Or you may not have to go to such extremes. Many Studio users are extremely knowledgable and helpful in the Studio user forums. Go to http://www.pinnaclesys.com then support -> User Discussion Forums, choose Consumer Webboard, Studio Version 9. You may then even try doing a search for your topic once you’re there, or post a new topic. I wouldn’t be suprised if you got a very quick and helpful answer.

I’m very curious if you had this problem with version 9.3.5, before going to 9.4.

Best Products

homicide-bootstrap