Importing Video to Avid

Viewing 0 reply threads
  • Author
    Posts
    • #47799
      AvatarAnonymous
      Inactive

      Dear Friends;

      I have the following 2 Avid Systems:

      1- Avid Xpress Pro v. 5.1 with Mojo and dTective Filters from Ocean Systems.
      2- Avid Media Composer 2.8.1 with Adrenaline & and dTective Filters from Ocean Systems.

      We have recently formatted both Systems due to vriuses and we have installed and configure both

      systems, the problem is that after we properly configured the systems we faced the import

      problem, whenever we import any .MOV or .AVI format to the syetem a white screen only come, and

      when we play the video only the white screen movie plays, sometimes a Key icon appear in the

      Bin, I face this problem in both systems I have tried to re-isntall Quicktime and Media Player

      in both system thinking that it may appear according to Codecs problem, but nothink changes, I

      am able to play these video files outside Avid. Also I have tried to capture some videos using

      DVR Dcoder and when I import these files into Avid Same Problem happen.

      Your urgent help is appreciated in this matter.

      Regards

      Salem

Viewing 0 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

Best Products

How to buy a camera — 2020

While we have more options and more technology than ever before; buying a new camera has never been more difficult. It’s not just that there are dozens of cameras to choose from, it’s that each one offers...
homicide-bootstrap