Import Video to Avid

  • This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 12 years ago by Anonymous.
Viewing 1 reply thread
  • Author
    Posts
    • #47057
      Anonymous
      Inactive

      Dear Friends;

      I have the following 2 Avid Systems:

      1- Avid Xpress Pro v. 5.1 with Mojo and dTective Filters from Ocean Systems.
      2- Avid Media Composer 2.8.1 with Adrenaline & and dTective Filters from Ocean Systems.

      We have recently formatted both Systems due to vriuses and we have installed and configure both

      systems, the problem is that after we properly configured the systems we faced the import

      problem, whenever we import any .MOV or .AVI format to the syetem a white screen only come, and

      when we play the video only the white screen movie plays, sometimes a Key icon appear in the

      Bin, I face this problem in both systems I have tried to re-isntall Quicktime and Media Player

      in both system thinking that it may appear according to Codecs problem, but nothink changes, I

      am able to play these video files outside Avid. Also I have tried to capture some videos using

      DVR Dcoder and when I import these files into Avid Same Problem happen.

      Your urgent help is appreciated in this matter.

      Regards

      Salem

    • #193728
      Grinner Hester
      Participant

      1 800 Avid may be worth the price of the call (500 bucks). It’s a QT issue, I think but I surely can’t trouble shoot it from here.

Viewing 1 reply thread
  • The forum ‘Editing’ is closed to new topics and replies.
homicide-bootstrap

Giveaway

Panasonic LUMIX GH5s w/ Leica lens

Given away to one lucky winner

Competition is open worldwide

ENTER TO WIN